Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotvälta



Efter år av knog
stengärdsgården vittnar om
smålänningens slit
slyn blev skog orkanen tog
och begravde hans livsverk





Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-20 21:53



Bookmark and Share


  rebeca
Jag tyckte om den här. LIte melankolisk och avskalad, Och så gillar jag titeln.
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP