Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargtimme



Vargspår i månsken
hane i ödemarken
söker kärleken
ekot av hans ylande
dör ut i vinternatten

när skottet faller




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-20 22:06



Bookmark and Share


  Fångad i en Snöglob
Underbar rytm, framkallar en rysning då bilder målas upp inför ens inre blick.
Bra.
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP