Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(repris med annan titel) Texten är påhittad och den som är med i brevfilmen är inte samma en som lade ut texten här...


Något litet om ånger







Jag köpte en gång en mysfåtölj,
slängde ut den gamla

jag köpte en gång ett kylskåp,
slängde ut det gamla

jag böjde mig för en ny kärlek,
slängde ut den gamla

aldrig har jag väl ångrat mig så
som den gången jag slängde
ut mig själv ur en annan människas liv,
fast först långt efteråt förstås




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-20 22:33



Bookmark and Share


  Lena Renman
Ett bra och nytt sätt att uttrycka det hela på och visst han det vara så:

\"aldrig har jag väl ångrat mig så
som den gången jag slängde
ut mig själv ur en annan människas liv\"

Lena
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP