Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt.

Det är kallt ute, känseln i mina fingrar är borta.
Vinden blåser kraftigt.
Håret bara flyger omkring, I mina ögon, I ansiktet.
Jag känner mej ensam,
Det finns ingen här ute som vill lyssna.
Eller?
Jag vill bara veta om han känner så för mej.
Gör han det?
Älskar han verkligen mej?
Jag vill slänga min kalla kropp i marken.
Jag vill slänga mej ner i asfalten.
Jag vill gråta.
Varför får ja aldrig några svar?

Jag gömmer mitt ansikte i mina händer.
Dom värmer.
Så gör även mina tårar.
Dom faller häftigt, jag får svårt att andas.
Allt bara vill ut.
Jag släpper ut allt jag har.

Jag är kär!




Fri vers av goneforever016
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-22 03:48



Bookmark and Share


  caasandra
Men ska kärleken vara såhär.... smärtsam ? Jag tycker om ditt sätt att bygga upp texten och lägga orden. Jag känner inte så mycket kärlek när jag läser utan mest smärta och ensamhet. Glöm inte, vi är aldrig ensamna i goda vänners sällskap.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

goneforever016
goneforever016