Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad till av Katarina_ helt klart


En riktig liten hemlis







En gång satt en flicka
på sängkanten utan
att orka lägga sig ned

då kom det en fjäril och
satte sig på hennes ena axel och så
genom en lag om alla
kroppars möjlighet till motstånd
eller eftergivenhet

hittades hon senare liggandes
på sängen efter tre timmar
fyrtioåtta minuter och
fyra hundradels sekunder
av en pojke som inte alls
kysste henne så som till sans




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-22 12:31



Bookmark and Share


  katt.inc
Dum pojke men kul dikt.
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP