Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den enkla sanningen

  tänk

om samtidigt 
  alla skulle inse:

hur skulle då ljudet
       av miljontals vapen
       och miljontals kedjor
  när de faller till marken
  
låta?




Fri vers av Nils Nyberg
Läst 675 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-22 18:30



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Om alla insåg en så enkel sanning skulle alla krig & vapen utrotas...
Starka rader detta!! Applåder!
2009-09-07

  etthjärtaäralltidrött
Hej kusin! Vackert skrivet!
2009-06-08

  lyckeli
en stor känsla
i några rader
2009-01-25

  Manal
dessa ord berör väldigt djupt, jag blir tåögd bara jag tänker på OM hur det skulel bli om alal la ned sina vapen och freden skulle vinna.
2008-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Om alla skulle inse samtidigt skulle Jesus bestormas av miljarder böner. Samtidigt.
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Nils Nyberg
Nils Nyberg