Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Källa: Dumblaws.com


Helt lagligt, nr 1

Kvinnor i Vermont får inte ha löständer
utan skriftligt tillstånd från sina makar.

dåliga tänder
ej omtänksam man, kan bli
skilsmässo-orsak

------------------------------

I Frankrike får man ej döpa grisar till Napoleon.


lille söte gris
namnet ditt får ej som en
bakelse bli likt

-----------------------------

Kvinnor i Liverpool får ej vara barbröstade,
utom om de arbetar i affärer, som säljer
tropiska fiskar.

månne manlig kund
sig gläder när expedit
blir sjöjungfrulik

----------------------------
I Ohio är det olagligt att göra
en fisk berusad.

blir fundersam här
hur bjuds någon på ett glas
som simmar i ett

----------------------------
I Alabama får man inte ha ögonbindel
när man kör bil.

bra med lagarna
som röjer alla tvivel
helt klart ur vägen






Övriga genrer av Maria Malm
Läst 930 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-02-24 08:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
haha galet
2016-09-27

  Bodil Sandberg VIP
hahahaa man baxnar - underbart!!
2010-08-31

  -Ulla Tilemo- VIP
Nu har jag skrattat som aldrig förr....vilka underbara tokerier, ja vi är mästare på att skapa konstiga bestämmelser. Gurkor får inte vara krokiga om de vill vara med i EU. Bananer får inte vara för små om de vill bli exporterade.....etc
2008-02-25

  katt.inc
Kul läsnig, tack.
2008-02-25

  Betlehemsstjärnan VIP
det här var rogivande läsning...undrar hur mycket det finns egentligen tillåtet eller förbjudet.Bra/B
2008-02-25

  Jack_iX
Roande o lagfyllt ... vad kloka människor kan skapa vettiga regelverk *S*
2008-02-24

  Ulf Lagerholm
jävligt kul läsning detta, ett djupt allvar ligger ju nedplöjt också, som alltid med texter som har glimten i blicken

tack för läsningen hörru
2008-02-24

    Cajsa
Bra skrivet
2008-02-24

  Rosmarin
din text om fiskarna i Ohio blir min favorit här!
2008-02-24

  Lena Renman
Vilka galenskaper du hittat här, *L* vi människor är bara för mycket. Vaddårå inte ha ögonbindel när man kör bil och vara löstandlös pga av makes elakheter...

Lena
2008-02-24

    eva m h
Galenskaper..... :-)
2008-02-24

  Hans w-art Westlund VIP
tack för mitt leende :)
2008-02-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Du, mycket, skall man
få se och höra, som kan
göra en, så full i skratt
eller bara så förvånad,
att man tror, det är
en ploj, bara på skoj !
2008-02-24

    JJ VIP
Hehe! Ja det där med att man inte få göra en fisk berusad tycker jag länge varit en brist i svenska lag systemet! Kul morgon läsning! Hm...undra om det finns någon tropisk affär här nånstans...Mvh. JJ.
2008-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Onekligen absurda bestämmelser.

I Liechtenstein är det kanske olagligt att trampa en pudel på ögonfransarna samtidigt som man äter ost.
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm