Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte särskilt roligt var det att skriva detta, men om jag blott varit klädd i farfars byxor hade jag förstås lyckats så mye bättre...


Gammal ordlek (inte mitt påhitt, förmodligen från farfars tid)







-Vad skulle du använda för att stoppa en skenande häst?
-Farfars byxor!
-Vad har du väl i veckopeng?
-Farfars byxor!
-Vad använder du för att förvrida huvudet på det motsatta könet?
-Farfars byxor!
-Vad brukar du använda för att fånga fisk när alla andra har kastspö och håv?
-Farfars byxor!
-Vad fann du i skogen när du skickades iväg för att plocka svamp i höstas?
-Farfars byxor!
-Vad skulle du önska mest av allt när du går ut gymnasiet i sommar?
-Farfars byxor!




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-23 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP