Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
int är ett ord, på tre bokstäver som när det int skall vara på dialekt, stavas med fyra bokstäver och även uttalas något annorlunda. I Slite, där jag varit minst en gång och int har en helt som nära släkting, har jag int en aning om ordet där


Folk i gemen, int i Jemen...







Jag har ofta hört
i de mest skilda sammanhang
att storleken
(int)
har någon alldeles
som särskild betydelse

i den betydelsen att folk i gemen
ofta
(int)
vet vad de pratar om...




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-24 11:41



Bookmark and Share


    von ilvingen
Vilken härlig :) haha... du har nog rätt...
2008-02-24

  Pauline Pousár
Haha.. Helt enkelt..
Och underbart..
=)
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP