Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad till av Fredrik Stillesjö


Jag vandrar i utmätt tid





Dagen tog andan ur mig
nu har jag inga ord till dig mer
jag vandrar på utmätt stig
blott trolskhet skimren mig ger
bjuder upp till sagolik envig




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-24 19:31



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
ordmagi. vackert.
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP