Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Senryu, eller hur det nu stavas)


Den…






…elake sportfisk
aren hade dock några
försonande drag





(texten har hittintills inkasserat 4 applåder,
det tackar jag läsarna för, 20080228 13.16)




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-25 16:46



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Känner väl igen beskrivningen av mig själv. Underbart.
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP