Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärta.. Skada


Nåd

Han stirrar på väggen.
Fingrar på kniveggen.

Låter kniven glida och därmed gjort sitt värsta dåd.
Nu går det inte att be om nåd.

Han är nu inte med i laget.
Därför han gjorde sitt livs misstag genom att släppa taget.




Övriga genrer av Kiiiim
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-25 19:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den vassa igen...
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Kiiiim

Senast publicerade
Änglarna
Nåd
Ensam
Kärlek
* Se alla