Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lögnen finns sanningen



I det förflutna
gömmer sig sanningar som
jag helst ljuger om




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-26 09:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför ens ta fram dem då?
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP