Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död men lever kvar



På andra sidan
glaset syns en skugga från
ett liv innanför
ett par blå ögon speglas
kort i mina utanför

i byn talades
det om kvinnan som aldrig
gick ut från sitt hus
sen mannen försvann idag
död men var är hon begravd

blickar möts för en
kort sekund vissa möten
lever kvar ett liv
undrar än idag vem som
satt bakom gardinerna





Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-26 09:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
vissa möten
lever kvar ett liv

Verkligen. Outplånliga intryck.
2008-02-26

  Larz Gustafsson VIP
vissa möten
lever kvar ett liv

Verkligen. Outplånliga intryck.
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP