Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår från länge sen som gav minnen för framtiden



Lyfter upp en sten
undrar vad den bär på för
minnen luktar och
klämmer på den känner doften
av havet och himmelen

kanske en stjärna
i begynnelsen som kom
på besök från en
annan tid för länge sen
värmer den varmt i handen

min nyfunne vän
stoppar ner den i fickan
tyngden väger lätt
kände då att vi blev ett
minns den än lyckostenen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-26 15:19



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snyggt och nära
poetat!!
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP