Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hejdå, typ för alltid.


jag kände precis hur allt försvann
precis när ja tappade greppet
jag skrek men hörde inte själv


panik rakt igenom själen

den som ja inte längre har




bara tre ord kvar innuti mig


jag ger upp



jag orkar inte längre kämpa
förgäves
ingen ide längre




orkar inte ens att sova


gå upp på morgonen




jag klarar inte av
bara ett andetag
tar all min energi


håll mig
om du vill ha kvar mig
för nu ger jag upp
inte ens mörkrets skönhet
håller mig kvar längre....




Övriga genrer av fuckheads
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-26 20:12



Bookmark and Share


  Morfeus
Det finns ett litet svart hål inuti oss all tror jag, som äter upp alla känslor, och om man inte kan mata snabbare än det äter så blir allting tomt till sist.
2008-06-15

  korpfjäder
Och jag skulle gärna sitta där och hålla. Och det skulle vara bara tystnad och mörker. Det räcker.
Att ge upp är ibland bästa sättet att hitta vägen.... Det är en stark text om hur ensamhet kan bli förtvivlan.
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

fuckheads
fuckheads