Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soldat

En soldat kämpar inte
för att han hatar dom som står framför honom
Han kämpar
för att han älskar dom som står bakom honom




Övriga genrer av Amäändasötkoräända
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-27 21:41



Bookmark and Share


    Sundance Kid
bra skrivet och väldigt sant också

btw så hatar jag verkligen larz gustafssons kommentarer, ofta så tycker jag att han kommenterar texter mest för att visa upp sig själv...
2008-02-28

  Haugen
Me like ^^
2008-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Han kämpar för att han är för feg för att totalvägra.

Att totalvägra är som jag ser det VERKLIG kärlek.

Militarismen är en bluff och en styggelse.
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Amäändasötkoräända
Amäändasötkoräända