Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte på något vis nånting, tror jag


utrymm

utrymm mitt huvud
från människor och minnen

mitt huvud exploderar
alla tankar vill till dig




Övriga genrer av Amäändasötkoräända
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-27 13:05



Bookmark and Share


  Diffusiaria
precis så kan det vara ibland
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Amäändasötkoräända
Amäändasötkoräända