Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plagiat på en känd visa








Jag träffade en präst igår
men prästen slank ur näven

och lika glad är jag för det
men gladast blev nog även




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-28 17:31



Bookmark and Share


  J A Nicander
Ha ha ha, kul touch för att vara ett plagiat.
2008-02-28

  Ulf Lagerholm
sista radens lekfullhet är behållningen här
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP