Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desiderata bagatell



Blundar och lyssnar
på ljuden utanför ser
inga bilder för
bruset som aldrig upphör
krossar illusionen om

tystnadens vagga
som gav ro vet inte vad
han längre ska tro
stormarnas tid är förbi
saknar mellanregistret

i vågornas brus
slag från vingar vindars sus
smatter från regnet
mot taket i ett gammalt
hus löv som faller och dör

andetagen från
kvinnan bakom hans rygg har
tystnat otrygg man
blundar och lyssnar men hör
bara bruset utanför




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2008-02-29 09:43



Bookmark and Share


  AnnaMariaS
En fantistikst fint flöde till ett oerhört vemodigt innehåll. Radbrtyningarna skapar likt en uppbruten rytm samtidgt som det ger avstamp till fortsatt läsning. De fåtal rim som finns känns nästan slumpmässiga och därför väldgt tilltalande.
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP