Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantomsmärta



Ett sargat hjärta
en sårad själ har lindrat
smärtan hon kände
ärren är läkta armar
har spår från svunna tonår

hennes hemlighet
övergrepp och svek ensam
fylld av skuld och skam
ärren rodnar än idag
kroppens balsam själens sår




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-29 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP