Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOO MUCH BEAUTY

too much beauty
on the streets today
too much doing this thing
my own way
too much sunshine
in my blood today
and too many mind games
left to play

i\' ve got my private
transsylvania
and when the monster\'s loose
it\'s mania
it\'s running wild
in all these dead end streets
return to sender
there\'s no tender meat

let\'s say you\'d kiss me
maybe once or twice
let\'s say you\'d fill my eyes
with purple skies
would that be sane?
would that be very wise?
wouldn\' t that be
another compromise?

there\'s too much beauty
here in sugar town
it sure takes strength
to keep a bad man down
they say what goes around
will come around
i\' ll find a refuge
where i\' m safe and sound

LARZ GUSTAFSSON February 29, 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-02-29 12:01



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Underbart skrivet!
Den här är en fin låt!!!
*applåder*
2008-03-01

  devilsangel
Lite rock n´roll över detta. Gillas mycket :))
2008-03-01

    Bodil Sandberg
Du är ju helt enkelt lysande duktig på att skriva både svenska och engelska dikter..applåder och bokmärke !!!!
2008-02-29

  Ilona _L
Beautiful!!!
Känns som om jag skulle villja göra en melodi på den!
2008-02-29

    ej medlem längre
Oj...Den här texten är ju alldeles strålande lysande bra! Jag brukar vara lite skeptisk till dikter som är skrivna på engelska här på sajten, men du behärskar verkligen språket och gör det på ett helt underbart och fenomenalt sätt som gör att det verkligen Flyter. Såväl form och innehåll korresponerar utmärkt och dikten är verkligen talande. Fast titeln fick mig faktiskt att associera till Bukowski som jag antar att du inte gillar...Dagens största applåd till detta i mitt tycke lilla mästerverk!
2008-02-29

  mare VIP
..intressanta tankar...``I want more beauty on the streets today``,
bra diktat...
2008-02-29

  Carola Zettergren
OJ vad snyggt poetat!!!
2008-02-29

    Melona
larz med Z

den här var ju very live
and

kicking

you rock on!
2008-02-29

  madigan
Vacker!
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP