Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista februari bagatell......hmm, skottår



Tunn hinna skirt glas
tanken flyktig skimrar klart
underbart splittras
blir skärvor av glas bygger
mosaik av färgerna

flyktiga tankar
beständiga bakom glas
ramar in skärvor
för alltid splittrade ser
tanken bakom som är kvar




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-29 12:36



Bookmark and Share


    Scribble
mosaik av färgerna och fångna tankar,
vackert glasklart, tack
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP