Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zoobagatell



Född fri fångad
i föreställningen om
ett liv i frihet
sitter i bur tiger still
rov för allmän beskådan




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-29 13:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Life is a zoo\" (Buzzcocks)
\"Sweetheart, I\' m telling you, here comes the zoo\" (Iggy Pop)
\"Jag är som ett skadat djur som inte kommer ur sin gyllne bur\" (Ulf Lundell)

Känner igen mig i skildringen.
\"Tiger\"...ti hi...
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP