Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få men meningsfulla ord



Många ord saknar
mening fåordig hyllar
tystnaden mellan
raderna läser
det som sägs i ögonen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 1381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-29 13:38



Bookmark and Share


    Scribble
vacker ögon-poesi!
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP