Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sälla jaktmarker ekivok bagatell



Ligger vid livets
källa smakar lystet en
daggvåt rosenknopp
jägaren föll för bytet
säll kvinna når krönets topp




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-29 14:53



Bookmark and Share


    *Zenobia*
bytet föll jägaren i smaken...
2008-03-02

  Markattan
Snyggt! \"Ligger vid livets källa\"...
2008-03-02

  lodjuret/seglare VIP
söt som en näve salta jordnötter
salt som jordgubbar med vispgrädde
2008-03-01

    Scribble
ingen bagatell! bra berättad om kärleksliv!
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP