Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En novell om alla kvinnor som blir våldtagen bara för att dom är vackra och klär sej sexigt.


Den trevliga kvällen som slutade som i den värsta mardrömmen.

Hon står på dansgolvet dansar har roligt med några vänninor-
Dom dricker, skrattar och pratar.

Timmarna går det är dags att gå hem.
Vännerna frågar om hon vill ha sällskap, hon tackar nej.
Hon hör någon bakom sig, är hon förföljd?
hon tar längre steg börjar springa
personen bakom henne springer efter.

Han tar tag i henne slänger henne på marken och ber henne hålla tyst.
Knäpper upp sina byxor tar av hennes byxor och trosor smeker hennes bröst, hennes mage kysser henne.
Han känner hennes doft.
Det tar bara sekunder innan det är klart.
Sen springer han sin väg och skriker jävla hora.

Hon får hjälp av ett par som går förbi
ringer polisen och väntar på mamma och hennes vänninor.
Orden han skrek sitter kvar.Jävla hora.
Kanske är hon en hora bara för att hon tycker om att klä sig i urringade tröjor och korta kjolar.

Polisen kommer till platsen och frågar om hon orkar med ett förhör, hon säger ja.
En polisman hittar våldtäktsmannens bälte till byxorna som han slängt av sig.

Efter DNA analys visar det sig vara samme man som misshandlat och våldtagit andra kvinnor tidigare.
Dagen efter åker dom hem till mannen och tar honom till häkte.
I förhör säger mannen dom just anhållit att orsaken till att han slog och våldtog kvinnorna var att alla var horor.
Flera år i fängelse väntar honom.

Hon är glad att han är fast men hon kommer aldrig mer våga gå ensam, och kommer ha väldigt svårt att lita på män.




Prosa (Novell) av Popo
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-29 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo