Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag erkänner, den här har jag arbetat på en längre tid, den har gjort mig sömnlös i över en veckas tid och det bara för dig som läsare, vilken utan varje tvivel ställer höga anspråk på en text


Det värsta med att figurklippa... (årstidshaiku)










...häcken för grannens
skull, är att jag måste dra
ner byxorna först




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-29 20:44



Bookmark and Share


    V. Kato
Jag vet hur det känns. Väl skrivet.. sorg på ett skojigt sätt.
2008-02-29

  Hans w-art Westlund VIP
humor uppskattar jag alltid
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP