Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trots att jag för en tid arbetade på en bensinstation någon gång under ett annat århundrade, anade jag aldrig då vilken väl närmast otroligt firad poet jag skulle komma att formas till i en då alltför dimmig, oförutsägbar framtid


Explosiv akt








Så lustigt,
en explosionsmotor fungerar
ungefär likadant som två människor
när de älskar med varandra

olja hjälper kolvarna
att pumpa upp och ned och så
rullar bilen (kåtheten) vidare
i en allt mer berusande takt...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-29 23:47



Bookmark and Share


  Noomie
Vet inte vad jag tycker om den här, men antar att jag fastnade
för den iallafall eftersom jag kommenterar. Den är tänkvärd och lustfylld. Keep it going!
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP