Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten är ingen dröm

Tyngdlöst, likt en fågel, flög jag över de grönskande ängarna
Var jag en svala kanske? Jag har inget svar
Allt jag vet är att jag vaknade
Och insåg att allt var en dröm




Fri vers av Mallizzz
Läst 243 gånger
Publicerad 2005-06-05 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mallizzz
Mallizzz