Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöd

Jag kände mig naken
Utelämnad
Stod där framför dig och många andra
Mållös
Svetten rann
Jag såg på dig
Ditt leende gav mig styrka att fortsätta




Fri vers av Mallizzz
Läst 341 gånger
Publicerad 2005-06-05 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mallizzz
Mallizzz