Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sänghimmel



Ovanför min säng
i mitt gemak finns inget
tak för drömmarna




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2008-03-02 20:43



Bookmark and Share


    Scribble
låt inte alla drömmar flyga iväg!
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP