Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ser det man vill se, och vill man vidmakthålla den negativa bilden man har av en person, så gör man det. Men tänk så mycket man går miste om då. I alla fall gör jag det.


FÖR GAMMAL VÄNSKAPS SKULL

brödrakärlek rostar aldrig
om den kommer uppifrån
det var kärlek ifrån himmelen
som offrade Sin Son
och i våra hjärtan, bröder
har vår Skapare lagt ned
brödrakärleken som blöder
i en tid som är ur led

Den som verkar i min vilja
är min Skapare och Far
jag vet inget kan mig skilja
från den kärlek som Han har
gamle kompis, här är kardan
vi kan mötas nu och här
låt oss nu förgylla vardan
med försoningsatmosfär

bygga broar mellan öar
är det uppdrag vi har fått
stifta frid och stilla stormar
det har fallit på vår lott
det kan låta som klichéer
jag kan verka smått naiv
men för sådana idéer
gav vår Frälsare Sitt liv

LARZ GUSTAFSSON 970816




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-04 08:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varmt tack!
2008-03-04

    vemod
förlåten
2008-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Det har jag aldrig gjort.
Konstaterade bara något.
Menade inget illa.
Förlåt.
2008-03-04

    vemod
en annan idé: man ska inte stöta på mindre... guds uppenbarelse till oss alla... den vars guds son övertygat är med oss, trots alla hinder... men kärlek till mindre är verkligen hatiskt, det tycker även vår herre


det tänkte jag på härom stunden...
2008-03-04

  Mats Henricson
Vad anser Du om Deismen ,Larz ? Är den allmänt spridd eller har den tappat mark .
Som bakgrund ska du veta att undertecknad också har ett förflutet som aktiv kristen, bl a 20 år i två olika kyrkokörer, har medverkat i 100-tals högmässor så jag anser mig tämligen bevandrad inom området ifråga.....
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP