Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vilja vara en rockstjärna.


Rockstjärna.

Jag vill vara en rockstjärna
inte en sån som förstör
gitarrer
hotellrum.

Jag vill vara en rockstjärna
som är ungdomarnas förebild
bli en kändis
som aldrig gör skandaler.

Jag vill vara en rockstjärna.




Fri vers av Popo
Läst 177 gånger
Publicerad 2008-03-06 08:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag med.
Men jag hoppade av.

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=90996234

2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo