Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vad jag känner för min flickvän.


Tre små ord.

Du är vacker
när du ler
du är vacker
när du sover
du gör mig het
när du tar på mig
som bara du gör.

Du gör mig värdefull
när du viskar vad jag
betyder för dig.

Du är allt för mig
utan dig
är jag ingenting.

Jag älskar dig.




Fri vers av Popo
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 09:26



Bookmark and Share


  Cris
Vackert och fint!!
2008-03-06

  Darliiing
Naew , den va riktigt söt :D
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo