Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, stanna älskling.

Jag vill känna
dina andetag mot
min hud
vill hålla om dig
en sista gång
viska i ditt öra
vad jag känner.

Snälla
gå inte
stanna hos mig
låt oss älska
bara en gång till.




Fri vers av Popo
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 09:29



Bookmark and Share


  Darliiing
Fint :) ..
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo