Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en månad och tårarna rinner fortfarande


just nu lever jag i en gåta jag inte kan lösa


jag gillar inte när du blir
gatlyset som släcks
just här utanför
klockan slår 12
och du finns inte längre
ibland kallar jag dig för
sjärnfallet jag tappade bort
natten vs mig och självklart
gick jag vilse bland
planeter
och solsystem

har aldrig varit mörkrädd
i din närhet
inte bland stjärnor
eller gatlysen
men när nånting tänds
slocknar det lika fort, det är
ljuset jag är rädd för















jag gillar inte att
du
förstör mig
när du inte ens
finns här

















Fri vers av söötsnö
Läst 460 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-06 18:27



Bookmark and Share


    iderik
åååhh..sista stycket:klockrent!
2008-03-18

  sodavatten
snyggt med det massiva mellanrummet!
Och det första stycket ryckte med mig så man blir alldeles matt! Det var bra med en sådan panginledning för det drog liksom igång dikten när den behövde det.
Snyggt :)
2008-03-07

  Fredrik78
Jag blev insvept ganska kvickt och det var en förstående jag som läste

\"när nånting tänds
slocknar det lika fort, det är
ljuset jag är rädd för\"

PERFECT!
2008-03-07

  Alexandoria
jag gillar inte att
du
förstör mig
när du inte ens
finns här

klockrent. träffar precis rätt.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

söötsnö