Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berätta ingenting

Kalla mig inte någonting du inte menar,
Berätta ingenting för mig mera.
Du förstår inte att allt jag önskar mig är dig.
Fresta mig helst inte med dina kommentarer,
du vet ju innerst inne att jag bara vill ha dig.
Du vet exakt hur du ska utnyttja mig rätt,
du vet också hur jag vill förföra dig på alla sätt.
När jag äntligen hade insett att jag aldrig skulle
få det att funka så säger du någonting som åter
fick mitt hjärta att börja dunka...




Fri vers av Alexandra Sjöberg
Läst 517 gånger
Publicerad 2005-06-07 13:45



Bookmark and Share


  Conan Jonasson
lika bra att strunta i grabbarna? jag gillar att du låter rimmen var inne i texten, och inte längst ut på raden. Man blir mindre medveten av dem då, de flyter in i berättelsen, och den blir aldrig hackig.. :)
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Alexandra Sjöberg
Alexandra Sjöberg