Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter \"tänk vad fort det går\"


till uppsala du kom

Det dom hitta kom som en bomb

två blödningar

du fått

mens vi grilla vår korv

med barnens lek o skratt

du sakta tog sats

du skulle dra

till det sällsammas

dal




nu jag hoppas du vill

åter grilla utan spill

för vi vet

att du inte drog

utan kommer hem nog.




Fri vers av sunflower
Läst 412 gånger
Publicerad 2008-03-10 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunflower
sunflower