Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt där titlen säger det mesta.


Natten

en mörk tunnel
med svårfunnen utgång
ett mörker
så nära mig
i marken
lurar natten
som finns där
hela tiden
och väntar på
att få komma till mig




Fri vers av Elin E
Läst 320 gånger
Publicerad 2004-04-13 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E