Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En äldre dikt om förtroende.


Okända vatten

Gå försiktigt
isen kan brista
du kan ramla
förlora fotfästet
du hade
Gå försiktigt
du är ute
på okänt vatten




Fri vers av Elin E
Läst 315 gånger
Publicerad 2004-04-13 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E