Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

locka



vi lät oss aldrig
förstå
varandra

vi gick sådär
tafatt förbi
somom vi letade
efter oss själva

till inget liv
och glädje
har vi levat

snöpligt slutna

somom vi sökt
förklara för någon
hur vi känner

när vi går
förbi varandra

åtskillnaden har vi bestrukit
med kvarglömda färger
ur en torkad burk


har du sett dess lock?

skalat dess hölje?

följt den rand
där mängd å bålen möts




gläntat




jag tror du vet




jag väntar än




Fri vers av Nightngale
Läst 740 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 20:46



Bookmark and Share


  Miss Pauline
vackert!
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale