Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur min favorit sommar ser ut:)


Sommarlandskap.

Sommar
bland kobbar
och
skär
några båtar
lägger till.

Solen färgar himlen
röd
mat duft sprider sig
röster
skratt
båtar
spelar musik.

Sommar när den är
som bäst.




Fri vers av Popo
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-11 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo