Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värmen kylan

värmen kylan
spelar ingen roll
inget spelar roll
inget blir mer än
vad man själv
gör det till




Fri vers av Bellabella
Läst 540 gånger
Publicerad 2005-06-07 22:56



Bookmark and Share


  Ann-Cathrin
oh så bra...så sant
2005-06-14

  Staffan
Precis. Eller som den gamle kejsaren Aurelius uttryckte samma sak; Our lives are what our thoughts make it...
2005-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Bellabella
Bellabella