Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag och på min tid

Idag heter många
Ingrid
Greta
och Knut
På min tid hette många
Sara
Anna
och Johan

Idag äter dom tillsammans i samlingssalen
levergryta
stekt strömming
och paltbröd med fläsk
På min tid åt vi hämtmat i sängen
Mc Donalds
pizza
och kebab

Idag är det dagliga aktiviteter i samlingssalen
syjunta
sångstund
och Bingo
På min tid umgicks vi från våra egna salar
msn
facebook
och youtube






Fri vers av Janniqa
Läst 390 gånger
Publicerad 2008-03-12 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janniqa