Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det spelar ingen roll, för en gång var jag faktiskt bäst i klassen på att stava!

förut var det status att ha en kameramobil
nu handlar det om vem som har flest bevakare
på bilddagboken.se




Övriga genrer av jagkandig
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-14 18:28



Bookmark and Share


  SilverAngel
det stämmer exakt,
2008-08-31

  DC
Igenkännande!
Jag hatar status, det får personer att gå andras vägar och inte gå sin egen och bli ens egen, vara sig själv.
2008-04-12

  vetlandaslyna
haha, just så! *ler*
2008-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Och allt sådant är töntigt.
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

jagkandig
jagkandig