Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du slåss när du är full. och nykter

du är inte bra för mig
och det är just det
som gör mig så tänd




Övriga genrer av jagkandig
Läst 466 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-28 17:50



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Unrar hur det slutar låter inte sunt
2009-01-15

  Ccassie
känner igen mig så väl, bra!
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

jagkandig
jagkandig