Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sömnlös ligger jag i natten och dikterar... dagen gryr kvar blir orden..


Only words

Det var evigheter sedan jag kände din doft.

Jag känner mig så sensuell och kvinnlig.

Jag är kvinna och du är man.

Om du är redo så delar jag med mig.




Övriga genrer av Sparven
Läst 242 gånger
Publicerad 2008-03-14 18:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den mannen finns inte som inte skulle nappa direkt.
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven