Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna upp en stund

och du ser löven färgas till orange

bedårande

och du ser dom falla till marken

skrämmande

inte alls

titta noga

så ser du att nya förbereder sig till våren




Fri vers av Sparven
Läst 453 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-08 23:32



Bookmark and Share


  LassO
sant och tröst
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven