Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=qWvOHT0zfXY&feature=related


SYRENERNAS TID

cyklar genom syrénernas tid
den tiden glider så snabbt förbi
är det årstidens kortaste tid
eller tempot jag lever i?
för vad är livet som ej kan ge
stilla minuter att stanna och se
upp emot himlen och tacka och be
för vackra dagar som bara tycks le?

soliga dagar
syrénernas tid
tid att ta vara på
soliga minnen att värma sig vid
när mörkret faller på
flyktiga dagar som livet är mest
sommar är romantik
sommar är utflykt och picknick och fest
sommaren är sig lik

vandrar genom syrénernas tid
en underbar tid att vandra i
friare tyglar och fräckare frid
längre kan dagarna inte bli
doften når mig, en juniparfym
det är syréner igen
tanken slår mig på högsta volym:
himlen är framtiden!

LARZ GUSTAFSSON 970611-12




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-15 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP